Ο Λευτέρης Αβραμάκης εκπροσώπησε τη Βουλή των Ελλήνων στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του Σιδηροκάστρου


Ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Λευτέρης Αβραμάκης, εκπροσώπησε τη Βουλή των Ελλήνων στις εκδηλώσεις εορτασμού για την απελευθέρωση του Σιδηροκάστρου.

Με αφορμή τα 109 χρόνια ελευθερίας του Σιδηροκάστρου τόνισε:

«Οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις απελευθέρωσης τόσο του Σιδηροκάστρου όσο και συνολικά του Νομού Σερρών, πραγματοποιούνται στη σκιά ενός πολέμου στην Ουκρανία και υπό το βάρος της έντασης των προκλητικών εχθρικών ενεργειών της Τουρκίας που προσπαθεί να αναθεωρήσει τις Διεθνείς Συνθήκες καθορισμού των συνόρων και της εδαφικής κυριαρχίας στην ευρύτερη περιοχή.

Ως Έλληνες οφείλουμε να ανακαλούμε στη μνήμη μας τον ηρωισμό των προγόνων μας που έδωσαν τη ζωή τους προκειμένου η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός να ελευθερωθούν και να μπορέσουν να ξεπεράσουν αιώνες σκλαβιάς, δύο παγκόσμιους και δύο βαλκανικούς πολέμους. Ως λαός είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι στην ειρήνη και στην επίλυση των διαφορών στη βάση του Διεθνούς Δικαίου και των Διεθνών Συνθηκών. Δεν πρόκειται όμως να ανεχτούμε καμία υποχώρηση σε ότι αφορά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και την εδαφική μας ακεραιότητα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *